Vi fick tillbaka manuskriftet för nån dag sen. De vill inte ha det :( Så, det vara bara att rulla upp ärmarna och skicka det till nästa tidsskrift. Trots att jag hade alla filer färdiga för uppladdning så tog det nästan hela dan. Den sablans sidan där man laddade upp alla dokument hade inte vaknat på sin bästa sida idag! Lite sådär godtyckligt fick jag logga in, ibland påstod den att mitt användarnamn inte fanns, ibland bestämde den sig för att logga ut mig och radera allt jag höll på att ladda upp. Sen när jag tryckte på "Spara och gå vidare" gjorde den ibland som jag bad den om, och ibland tolkade den exakt samma knapp som "Radera allt och börja om". Jag följde även deras gigantiskt långa manual om hur man skulle designa bilderna och tillslut hur man skulle spara och embed fonts (ursäkta svengelskan men min hjärna har gått och lagt sig för dagen). Sen var man tvungen att ladda ner deras program som skulle granska bilderna och se om de var godkända eller ej. Det hela slutade med att alla bilder blev underkända eftersom man INTE fick ha embedded fonts. Varför i helvskotta lägger de då ut riktilinjer för hur man sparar sina bilder med det?!?!?
Efter jobbet blev det skype samt två episoder av Mad Men. Resten av kvällen spenderade jag i köket.
Finn två fel på bilden nedan:
Jag har nyligen köpt till beaterblad med silikon sidor vilket gör att den skrapar sidorna av skålen. Nu syns inte det, men självfallet valde jag den med rött silikon. Enda nackdelen är att den är gjord i plast, och inte tåligt stål som KitchenAids eget beaterblad. Men de $23 jag betalade är den defenitivt värd
Japp ni ser rätt. Det är ett paket kakmix och ett paket färdig cream cheese frosting (som förvaras i rumstemperatur! Hej tillsatser!) (frostingen gömmer sig under den vita chokladen snett framför kaffebryggaren).
Saken är den att jag fått för mig att testa att göra Cake pops (fast minus klubbpinnen eftersom jag inte hunnit köpa sådana än). Cake pops är en kaka som smulas sönder och sedan blandas ihop med något bindande medel såsom cream cheese frosting eller chokladkräm, rullas till bollar, sätts på en klubbpinne och doppas i choklad. Jag fick iaf för mig att testa att göra kakbollar och doppa dem i choklad, och av nån anledning var jag väldigt sugen på Red velvet cake (en typiskt kaka från Södern). Jag har velat lära mig att baka red velvet men har ännu inte hunnit testa något recept. Jag tyckte därför att det var onödgt att lägga tid på att baka en ny kaka och sen smula sönder den direkt. Därför valde jag att baka med mix (japp, jag måste bortförklara mig när jag blir påkommen med ett mixpaket i handen).
När jag stod i kassan för att betala började jag att undra varför jag envisas med att baka allt från grunden. Kakmixen och frostingen kostade ihop mindre än två dollar... Och slutresultatet blev iaf bra baserat på utseendet (har inte hunnit smaka än).
Red velvet cake smet
Färdiggräddad
Kakan behöver svalna innan jag kan blanda den med den artificiella cream cheesen - så det får bli imorrn.
Kvällens tema verkade vara rött. Så jag fortsatte med att göra köttfärssås.
Dock avvek jag från temat med det sista jag gjorde; rågsurdegsknäckebrödet. Jag gjorde det för ett tag sen och det blev så himlans gott att jag var tvungen att göra mer idag. Det enda som saknas för att få den ultimata upplevelsen av knäckebrödet är en god stark svensk ost! Det finns banne mig bara skosulor här (om man inte åker till IKEA och betalar $8 för en ostbit som räcker till ungeför två smörgåsar).
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar