måndag 17 januari 2011

Mitt (tydligen) nya sidoprojekt

Alex säger hela tiden att jag borde ha ett sidoprojekt - min egen kokbok. Förvisso gillar jag att laga mat, men jag improviserar oftast och har aldrig nån exakt koll på hur mycket jag använder av kryddor och så. Därför passade han idag på att prata med mig medans jag lagade mat och skrev ner allt jag gjorde. Första receptet till min framtida bok blir alltså söt-syrliga kotletter med rödbets- och chevreknyten. :p Alex har numera kolla på mängderna av allt, men marinaden bestod av olivolja, honung, vitlök, peppar, rödlök, oystersås, och sherryvinäger (jag hade velat ha äppelcidervinäger men hade ingen hemma) och knytena av rödbetor, chevre, rosmarin och honung (och filodeg).



I övrigt har dagen mest bestått av att städa och tvätta. Det kan låta som en tråkig söndag, men det är en skön avkoppling jämfört med gårdagen då jag jobbade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar