Jag håller så sakteligen på att anpassa mig till att bo i Sverige igen efter nästan två och ett halv år i Texas. Dagarna spenderar jag med experiment i labbet och kvällarna med experiment i köket.
måndag 30 maj 2011
Dim sum
Jag glömde att nämna söndagsförmiddagen av vår Dallasresa. Innan vi begav oss från Dallas tillbaka till Houston så åt vi Dim sum, en väldans massa smårätter, till brunch. Jag är av den åsikten att man måste testa allt minst en gång, helst två eftersom första gången kan ha varit dåligt tillagat. Därför var jag självfallet tvungen att testa kycklingfötter. Just kycklingfötter är i t.ex. Vietnam den dyrare delen av en kyckling och betraktas som lite av en delikatess. Personligen så var det inte min favorit - skinn och brosk blandat med ben gjorde det mest svårätligt och smaklöst.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar