onsdag 1 juni 2011

Framförhållning

Idag fick vi ett mail där det stod att de ska göra storstädning av golven nu ons-fre 5-9 varje morgon och att vi ska planera våra experiment därefter. Så....hur ska man kunna planera experiment därefter om man håller på med transfektioner och tidsserier som påbörjades förra veckan och håller på flera dagar till (och man brukar vanligtvis vara på jobbet klockan sju sju dagar i veckan för att man har väldigt lite tid på sig)?

För övrigt fick jag idag lära mig att man inte ska försöka tina en frusen ingefärabit i mikrovågsugnen - den kan nämligen börja brinna efter bara några sekunder.

2 kommentarer:

  1. Det är precis som med ansvariga överallt - de som bestämmer hus saker ska vara har ingen som helst koll på hur det BÖR vara. Eller så skiter de i det helt enkelt.

    Hoppas det löser sig ändå :P

    För övrigt - mwihihi, brinnande ingefära! Då vet jag att jag inte ska testa det då... Nyfiken i en strut så undrar jag förstås om det bara luktade bränt eller om det luktade mumsig ingefära efteråt? :)

    SvaraRadera
  2. Det var en pytteliten bit, typ 1 mm², som började brinna men ändå luktade det så illa att jag var tvungen att fixa korsdrag för att vädra ut lukten

    SvaraRadera